ECOURI

                 Concursul național „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, 2018

Asociația Culturală „Cartea, izvor de cultură” a avut onoarea să vă invite la evenimentele de prezentare ale proiectelor propuse și la decernarea premiilor celei de-a doua ediții a concursului național de creație artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”.

Toate evenimentele s-au desfășurat în preambulul festivalului de la Tîrnova (primar Florin Farcașiu) „La poalele Highișului”, ediția a doua, în zilele de 25-26 mai, conform programului de mai jos:

 1. Vineri 25.05.2018, ora 12:00 – Deschiderea sărbătorii „La poalele Highișului”. Evenimentul a debutat cu ceremonia de premiere a concursului național de literatură și creație artistică, „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a doua, la Școala Gimnazială Tîrnova Programul a cuprins premierea concurenților prezenți (cei care nu au participat la premiere vor primi diplomele și premiile prin poștă), prezentare echipei proiectului, a partenerilor și sponsorilor, prezentarea unui program artistic organizat de cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale Tîrnova, vizitarea a două biserici din zonă (din satul Dud și Agrișu Mare, aparținătoare comunei Tîrnova), precum și a Muzeului satului din Dud.                                                                             Concluziile și impresiile pe marginea concursului au fost prezentate la domnul Gheorghe Câlb, administratorul de la Popasul Turistic Valea Arinilor, din Arăneag, 375 (locația sediului Asociației), unde s-a servit masa, urmată de un scurt program artistic.
 2. Sâmbătă 26.05.2018, ora 15:00, la „Casa Verde” a Centrului Cultural Județean Arad din Căsoaia a fost lansarea oficială a revistei „AC”, a romanului „Oameni și granițe”, autor Mihai Cotea, a volumului de poeme „Cine sunt eu?”, poet STelu Pop, a volumului de poeme „Raze de soare”, poet prof. Onisim Botezatu și lansarea cărții „Tîrnova, comuna de la poalele Highișului”, prof. Marius Kramer. Au urmat prezentările de autor: Nadia Urian-Cristeștii Ciceului/Bistrița-Năsăud, Emilia Pâncotan-Galșa/Arad, Florin T.Roman- Sebiș/Arad, Sinescu Gheorghe- Sântana/Arad, Claudia Elena Peter-Oradea.

La Expo pictura (lucrări plastice, au expus Constantin Jurcuț/Arad, Gheorghe Oprea/Agrișu Mare/Arad, Ioan Cociuba/Tîrnova/Arad, soții Claudia & Adrian Peter/ Oradea, Mariana Jurj /Ineu/Arad).

Lucrările corectate și premiate de membrii juriului concursului: D-l Ioan Matiuț- scriitor, președintele juriului, membru al U.S.R.filiala Arad, director editură, redactor Revista ARCA. Membrii juriului- secțiunea creație literară:D-na Anica Andrei-Fraschini- scriitor, redactor revistă(Iași), D-na Lilioara Macovei-scriitor, artist plastic (Bacău),  D-na Florica Pățan-profesor, scriitor, D-na Sorina Pașca,- profesor, director școală (Tîrnova, Arad),     D-l Gheorghe Sinescu- profesor, scriitor (Sântana, Arad), D-l Florin T.Roman- scriitor (Sebiș/Arad).                                                                                                                                                                                                                                                                                               Membrii juriului- secțiunea creație plastică:D-na Claudia Peter – artist plastic, profesor arta plastică, scriitor (Oradea, Bihor), D-na Mariana Jurj- profesor artă plastică (Ineu, Arad), Adrian Peter, artist plastic (Oradea, Bihor).

 

Au primit note 165 de compuneri literare, circa 500 desene, sculpturi ale elevilor din toată țara: Pitești, Câmpia Turzii, Măgirești (Bacău), Oravița, Bacău, Dofteana (Bacău), Târgu-Ocna, Așchileu Mare (Cluj), Măguri-Răcătău, Baia Mare, Onești, Târgu Mureș, Brașov, Câmpulung Moldovenesc, Uriu (Bistrița Năsăud), Târgoviște, Ipotești, Verești (Suceava), Dărmănești, Sat Sfântul Ilie (Suceava), Sascut (Bacău), Fetești, Solca, Slobozia, Brezoi (Vâlcea), Fântânele (Suceava), Movila și Bucu (Ialomița), Medgidia, Turda, Oradea, Cluj-Napoca, Giurgiu, Crăciunești (Mureș), iar din județul Arad localitățile Arad, Chier, Tîrnova, Sântana, Socodor, Ineu, Macea, Curtici, Felnac, Drauț, Birchiș, s-au acordat 250 de premii (diplome, cărți, adeverințe pentru profesorii care au îndrumat elevii în realizarea lucrărilor pentru concurs, sculpturi, tablouri, foto, origami etc.), participarea la acest concurs fiind extraordinară (copii de la grădiniță și elevi din clasele primare și până la liceu).

Materialele premiate vor fi publicate în revista trimestrială „Cartea, izvor de cultură”, o revistă de informare și promovare a culturii, fondată de Stelu Pop, redactor șef, fiind scritorul Mihai Cotea din Sibiu.

Om de afaceri și iubitor de cultură, Gheorghe Câlb ne relata că „Am muncit împreună cu prietenul meu, poetul Stelu Pop, alături de colegii mei din Asociația culturală „Cartea, izvor de cultură” aproape cinci luni, iar astăzi avem satisfacții, astăzi avem festivitatea de premiere a concursului national și mulțumesc partenerilor noștri : Primăria Tîrnova, Școala Gimnazială Tîrnova, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, mulțumesc participanților, localnici sau veniți din alte localități, oaspeților din orașul francez înfrățit cu Tîrnova, Choisy le Roi (Nadine Luc – viceprimar, Patrick Hervi – viceprimar și Laurent Zigelmeyer – consilier municipal), mulțumesc profesorilor care au îndrumat acești minunați elevi”.

Concursul national de creație artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a doua, desfășurat la Tîrnova, Valea Arinilor, Căsoaia, prin amploarea sa, prin ținuta academică și valoare educativă, a fost un eveniment cultural care se înscrie în seria manifestărilor dedicate aniversării centenarului Marii Uniri.

Profesor Gheorghe Sinescu Sântana/Arad

 

Bucuria spiritului

            Rar mi-a fost dat să întâlnesc atâta ambiție împlinită pe frontul spiritului, al culturii, într-o comună. E vorba de Târnova, binecunoscuta localitate din județul nostru.  Când Gheorghe Câlb, patronul de la Popasul turistic ,,Valea arinilor” din Căsoaia, un discret „ferment” al multor inițiative și acțiuni culturale, m-a invitat la manifestările de acolo, îmi ziceam că, așa cum se întâmplă adesea, voi asista la niște acțiuni care trebuie bifate, deci anoste și superficiale. Nimic mai greșit.

Festivalul „La poalele Highișului” a fost o manifestare amplă și de calitate.
Încă de cum am ajuns la „Popasul arinilor”, am intrat în posesia unei reviste de o ținută incredibilă pentru o comună: „Cartea izvor de cultură”. Era primul număr al revistei, care va avea o apariție trimestrială, un număr dens, cu un cuprins valoros și cu o ținută grafică impecabilă. Prin intermediul revistei, fondatorul STelu Pop, redactorul-șef  Mihai Cotea și întreg colectivul redacțional urmăresc (este un motto, dar și un legământ) să susțină și să promoveze cultura din zonă, mai ales. „Dăruim o carte, o creație artistică, sprijinim talentul și pasiunea pentru cultură” poți citi pe pagina de gardă a revistei. Odată cu revista, cu apariția aceste în această zonă rurală se declanșează o mișcare literară și artistică ambițioasă și generoasă.

În acest context, de susținere a creației artistice și de promovare a unor talente și opera,  s-a înscris și Festivalul „La poalele Highișului”. Manifestările au fost deschise în 25 mai, la Școala gimnazială din Târnova, cu festivitatea de premiere a Concursului național de creație artistică, dedicat copiilor cu vârste sub șase ani și până la 18 ani ,,Zâmbet de copil în zbor de fluturi”. Au fost înscriși în concurs 640 de copii de grădiniță și elevi, pe cele două secțiuni – literară și plastică.

Au participat cu lucrări elevi din Arad, Bihor, Maramureș, Suceava,  Bacău, Brăila, Constanța, Ialomița, Dolj, Prahova, Brașov, Mureș, Argeș, Cluj, Bistrița-Năsăud, Giurgiu, Dâmbovița, Călărași, Vâlcea Hunedoara, Caraș – Severin                                             În prezența oficialităților, a invitaților, a peste 100 de elevi din județul Arad, au fost acordate 250 de premii.

A doua zi, la „Casa verde” din Căsoaia, am asistat la o manifestare de înaltă ținută. Rând pe rând, în prezența primarului Comunei Târnova, Florin Farcașiu, și a unui număr mare de spectatori, au fost prezentate lucrări literare și plastice, de către înșiși autorii acestora.    Au participat scriitori și artiști plastici arădeni, unii chiar localnici, dar și din Bistrița Năsăud, Bihor și Sibiu.

Festivalul avea să mai dureze două zile, zile pline de manifestări culturale și artistice. Să nu omitem pe cei care au organizat și sprijinit Festivalul „La poalele Highișului”: Primăria Târnova, Consiliul Local Târnova, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad. Împreună, au contribuit la o aleasă și adevărată bucurie a spiritului. Felicitări tuturor!

Scriitor, jurnalist Tristan Mihuța/AradConcursul Național de Creație Artistică ,, Zâmbet de copil în zbor de fluturi”,

                             ediția a II-a, 2018 (analiză de ansamblu, date statistice)

                      Concursul Național de Creație Artistică ,, Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, este organizat de Asociația culturală ,,Cartea, izvor de cultură”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local din comuna Tîrnova, Școala Gimnazială Tîrnova, din județul Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, a căror contribuție logistică și materială a dus la buna organizare și desfășurare a acestui act cultural și educațional, de anvergură națională.               

                     Proiectul Concurs Național de Creație Artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, raportat la scopul, obiectivele, beneficiarii, impactul artistic-cultural și socio-economic, este                           „Cartea de vizită” a Asociației culturale „Cartea, izvor de cultură”, ocupând un loc important, în cadrul proiectelor și activităților asociației.

                      Implementarea și Promovarea Concursului Național de Creație Artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018 (prin programul  de activități stabilit de echipa proiectului), derulate pe o perioadă de 103 zile (01 02 2018- 14 05 2018), a precedat desfășurarea efectivă a concursului, care  s-a desfășurat pe o perioadă de 47 de zile (15 05 2018-30 06 2018), oferind  șanse egale de participare, tuturor competitorilor, în care a primat talentul, pasiunea și dorința de susținere și promovare a culturii.

              ProiectulConcurs Național de Creație Artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, sintetizat în anunțul și regulamentul concursului, a făcut obiectul  promovării :

-prin internet pe site-ul Web al asociației:

https://www.carteaizvordecultura.ro, carteaizvordecultura@gmail.com  ,    https://www.facebook.com/carteaizvordecultura/

-pe site-urile de cultură: Dialoguri culturale: http://junimeadigitala.ning.com/

                                                  Negru pe Alb: http://negrupealb.ning.com/

-pe blogurile personale, ale membrilor echipei proiectului, a celor peste 50 de membri activi, ai Asociației culturale „Cartea, izvor de cultură”,

-prin invitații de participare trimise pe e-mail-urile instituțiilor educaționale și culturale din țară (37 de Inspectorate Județene Școlare, peste 500  instituții educaționale din țară, 30 de Cluburi și Palate ale copiilor, Școli de artă, prin canalul infodidactic, etc.),

-prin media scrisă

-prin următoarele materiale de informare și publicitate: 200 exemplare afișe A3, 2000 exemplare pliante, 2000 exemplare flyere, 2 exemplare bannere publicitare, 700 diplome, 300 exemplare revistă.

           În perioada 01 03 2018-14 05 2018  au fost  trimise  715  lucrări aparținând celor două secțiuni de creație artistică (literară și plastică), din 21 de județe ale țării: Argeș, Arad, Bacău, Bihor,  Bistrița–Năsăud, Brăila, Brașov, Călărași, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Prahova, Suceava, Vâlcea. Din totalul de 715 lucrări au fost încrise în concurs, conform Regulamentului concursului, un număr de 640 lucrări (135 la secțiunea literară și 505 la secțiunea plastică).

                     În urma jurizării făcute în perioada 15 05 2018-20 05 2018 de către un juriu format din:  d-l Ioan Matiuț (scriitor), președintele juriului, d-na Anica Andrei-Fraschini (scriitor&redactor revistă), d-na Lilioara Macovei (scriitor&artist plastic), d-na Florica Pățan (profesor&scriitor), d-na Sorina Pașca (profesor),              d-l Gheorghe Sinescu(profesor&scriitor), d-l Florin T. Roman (scriitor), d-na Claudia Peter (artist plastic&scriitor), d-na Mariana Jurj (profesor&artist plastic), d-l Adrian Peter (artist plastic), au fost desemnați premianții pe cele două secțiuni: 91 de premii la secțiunea creație literară și 159 de premii la secțiunea creație plastică, un total de 250 premii cu următoarea structură: Mențiune, Mențiune Specială, Premiul III, Premiul II, Premiul I, Premiul Special.

Au fost premiați copii de la 3 la 18 ani, aparținând celor patru grupe de vârste (33 premii pentru copii până la 6 ani, 65 premii pentru copii de 7-10 ani, 104 premii pentru copii de 11-14 ani, 48 premii pentru copii de15-18 ani).

                  Participanții la concurs  provin din  instituții educative și culturale de stat și private, din mediul  rural (61.87%) și din mediul urban (38,13%), de la grădinițe,  școli pregătitoare,  școli gimnaziale, licee teoretice și de specialitate, licee speciale pentru elevii cu dizabilități, seminare teologice, colegii naționale, palate și cluburi ale copiilor, școli populare de artă etc.

                    În data de 25 05 2018, a avut loc Festivitatea de premiere a premianților concursului, în cadru festiv, organizat la Școala Gimnazială Tîrnova, județul Arad. La acest eveniment, au participat aproximativ 150 copii, părinți, cadre educative, invitați și oficialități.

Evenimentul a deschis Festivalul ,,La Poalele Highișului”, ediția a II-a, organizat de Primăria și Consiliul Local a comunei Tîrnova și partenerii lor.        

În cadrul  festivității de premiere, s-au desfășurat câteva activități, dintre care enumerăm următoarele: prezentarea organizatorilor și partenerilor, a sponsorilor și colaboratorilor, o prezentare de ansamblu, a concursului, un scurt program artistic, prezentat de gazdele noastre, cadre educative și elevi ai Școlii Gimnaziale Tîrnova, decernarea diplomelor și a premiilor câștigătorilor prezenți, urmând ca, în perioada următoare, să fie expediate diplome de participare tuturor participanților înscriși în concurs, diplome și premii pentru cei premiați, iar cadrelor educative, adeverințe de participare, necesare dosarului personal.

Festivitatea a fost urmată de o scurtă vizită la câteva obiective turistice și educative, de pe raza comunei Tîrnova (două biserici, satul Dud și Agrișu Mare, Muzeul Satului Dud, noua Școală Gimnazială Agrișul Mare).

                       Pornind de la scopul și obiectivele propuse, grupurile țintă și beneficiarii proiectului, Concursul Național de Creație Artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, având ca repere zâmbetul și zborul, caută să definească existența ca ființă de sine stătătoare a Copilului, ce dă sens și rost vieții umane, a existenței noastre în Univers.

                       Făcând o analiză de ansamblu a acestui act cultural și educațional, de anvergură națională, constatăm că au fost realizați toți parametrii pentru a atinge scopul și obiectivele propuse, cu direcții bine definite spre grupurile țintă, implicit spre beneficiarii proiectului.

                    Rezultatele proiectului s-au materializat în: susținerea și promovarea tinerilor talentați în domeniul artistic și cultural; dezvoltarea competitivității și a calității, în manifestările culturale;

implicarea unui număr cât mai mare și cât mai larg de participanți, la astfel de competiții culturale;

atragerea și implicarea societăților comerciale, a oamenilor de afaceri, în susținerea și promovarea  actului cultural;  promovarea instituțiilor de stat și private, care susțin acest proiect; promovarea prin publicarea în Revista AC, revista trimestrială a asociației, a proiectului Concurs Național de Creație Artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018; promovarea partenerilor,  sponsorilor și instituțiilor care sprijină acest act cultural; promovarea tinerelor talente, prin publicarea lucrărilor premiate în Revista AC nr. 2, număr dedicat în exclusivitate concursului, revistă ce va apărea în mediul online și pe suport de hărtie, până la sfârșitul lunii iunie 2018; tipărirea unei cărți – Antologia Concursului, care va apărea până la sfârșitul anului 2018; amplificarea relațiilor culturale, între instituțiile partenere și implicate în desfășurarea  acestui proiect.

                 Toate acestea au putut fi realizate prin participarea și implicarea logistică și materială a partenerilor noștri: Primăria și Consiliul Local din comuna Tîrnova, Școala Gimnazială Tîrnova, din județul Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, Popasul turistic ,,Valea Arinilor”,  Arăneag. Prin implicarea și contribuția materială, a sponsorilor și colaboratorilor noștri: S.C. Superex S.R.L. Arad, S.C. Najlepsi Electric S.R.L. Arad, S.C.HTI International S.R.L. Brașov, S.C. Wilo Trans S.R.L. Cluj Napoca, S. C. Viamso S.R.L. Câmpia Turzii, S.C. I&C Transilvania Construcții S.R.L. & S.C. Transilvania Impact Import Export S.R.L.Turda, S.C. Center Point S.R.L.Turda, S.C. Agroliv S.R.L. Turda, S.C. Smart Distribution S.R.L. Marghita, Florin T. Roman, etc.

                  La realizarea acestui proiect, prin implicare directă și voluntariat, prin pasiune și dăruire,            au pariticipat toți membrii echipei proiectului: Constantin Popuța (Manager proiect), Sorina Pașca (Secretar proiect), membri – Gheorghe Câlb, Mihai Cotea, Adina Grada, Lilioara Macovei, Anica Andrei-Fraschini, Cristian Tömlö, Claudia Peter.

                Mulțumim tuturor: participanți, parteneri și sponsori, colaboratori, membri ai juriului, echipei proiectului, invitați și spectatori, pentru implicare și dăruire, pentru realizarea acestui act cultural și educațional, de anvergură națională.

                Interacțiunea  dintre  participanții  provenind din medii diferite, din mediul rural și urban, din diferite instituții educaționale și culturale, de stat și private,abordarea diferitelor forme de exprimare a talentului creator, dezvoltarea competiției în exprimare și manifestare, etalarea talentului,  prețuirea și recunoașterea adevăratelor valori, legarea de noi prietenii bazate pe determinare, deschidere și respect reciproc, animați de cunoaștere, pasiune și dăruire, au contribuit împreună la scopul propus, acela de-a promova cultura. Toate acestea reliefează unicitatea, sustenabilitatea și durabilitatea concursului ce poartă un nume bine definit – Concurs Național de Creație Artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”.

Statistica- Concurs-2018

Manager proiect – Constantin Popuța

 

 Concursului Național de Creație Artistică ,, Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, a fost organizat de Asociația culturală ,,Cartea, izvor de cultură” în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al comunei Tîrnova, Școala Gimnazială Tîrnova din județul Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, se desfășoară în perioada 15 05 2018- 30 06 2018, cu o perioadă de implementare și promovare de 45 zile (01 03 2018-14 05 2018), și se desfășoară conform programului specificat în anunțul și regulamentul concursului.                                                                                                                                                                   

                   În cadrul Concursului Național de Creație Artistică ,, Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, concurs destinat copiilor mai mici de 6 ani până la 18 ani, împărțit pe două secțiuni de creație; literară și plastică,    au fost înscrise 640 de lucrări, în conformitate cu regulamentul concursului. Lucrările au provenit din diferite colțuri ale țării; din mediul rural  și urban, din unități de învățămănt și instituții educaționale-de la grădinițe, școli gimnaziale, licee, colegii, seminarii teologice, licee pentru elevii cu dizabilități, cluburi și palate ale copiilor, etc.                                                         

Au participat  la concurs tineri din județele țării:Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța,  Călărași, Hunedoara, Giurgiu, Ialomița, Maramureș, Mureș, Suceava, Vâlcea, Prahova, etc.  În urma jurizării lucrărilor înscrise în concurs s-au acordat 240 de premii la cele două secțiuni, pornind de la căteva repere esențiale; spiritul creativ, talentul, competitivitatea, promovarea culturii prin diferite forme de exprimare, pasiunea și dăruirea față de actul creativ.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

                   În cadrul Festivității de premiere, care a avut loc la Școala Gimnazială Tîrnova, județul Arad, în data de  25 05 2018, s-au decernat diplome și premii participanților desemnați câștigători.

                  Mulțumim participanților, elevi și dascăli coordonatori, pentru dăruirea și implicarea în realizarea acestui act cultural și educațional de anvergură națională.                                                                                                                                                                                 

                 Mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri care s-au implicat, atât logistic cât și material,  în realizarea acestui concurs destinat copiilor.                                                                                                                                                                                                   

                 Mulțumesc echipei proiectului compusă din: Prof.Sorina Pașca( împreună cu cadrele didactice și elevii              Școlii Gimnaziale Tîrnova), Gheorghe Câlb, Mihai Cotea, Adina Grada, Claudia Peter, membrii juriului, pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă în realizarea acestui act cultural și educațional.

                 Prezentăm mai jos lista premianților concursului la secțiunea literară, urmând ca în următoarele zile să prezentăm   și lista premianților la secțiunea creație plastică.

PREMIANȚII CONCURSULUI  NAȚIONAL DE CREAȚIE ARTISTICĂ

,,ZÂMBET DE COPIL ÎN ZBOR DE FLUTURI”,

EDIȚIA A II-A, 2018- CONCURS DESTINAT COPIILOR-  SECȚIUNEA CREAȚIE LITERARĂ.

Nr.Crt. Nume și prenume

participant

  Vârsta/

      ani

Premiul

obținut

Școala/Instituția  educativă    &

Profesorul coordonator

1 Berta Sebastian 6 Premiul

III

Grădinița cu P.P.nr.16, Tg.Mureș,

Prof.coord.Matei Ionela

2 Tobias Elisei 6 Premiul

III

Grădinița cu P.P.nr.16, Tg.Mureș,

Prof.coord.Matei Ionela

3 Rodilă Sara Rahela 9 Mențiune Specială Șc.Gim.Cristeștii Ciceului, Jud. Bistița Năsăud, Prof.î.p.Urian Nadia
4 Rus Adriana 10 Mențiune Șc.Gim.Cristeștii Ciceului, Jud. Bistița Năsăud, Prof.î.p.Urian Cornel
5 Hiticaș Robert 10 Premiul

Special

Șc.Gim.Cristeștii Ciceului, Jud. Bistița Năsăud, Prof.î.p.Urian Cornel
6 Adam Emanuel 10 Premiul

III

Șc.Gim.Cristeștii Ciceului, Jud. Bistița Năsăud, Prof.î.p.Urian Cornel
7 Terezea Sabina 10 Premiul

Special

Palatul Copiilor Pitești, jud. Argeș,

Prof .coord.Simona Marineață

8 Carac Radu 10 Premiul

III

Clubul Copiilor Medgidia, jud. Constanța, Prof.Luciu Marilena
9 Cociuba Alesia 11 Premiul

II

Șc.Gimnazială Tîrnova,jud.Arad

Prof.coord.Suciu Rebeca

10 Preda Andi Ionel 11 Premiul

I

Șc.Gimnazială Tîrnova,jud.Arad

Prof.coord.Suciu Rebeca

11 Ostace Crina 11 Premiul

II

Șc.Gimn.T.Vladimirescu Tg.Mureș

Prof .îndr.Moldovan Maria Lavinia

12 Belu Elena Arina 11 Mențiune Specială Lic.Gheorghe Surdu loc. Brezoi, jud. Vâlcea, Prof. Jianu Cătălina
13 Hău Ștefan 11 Mențiune Șc. Gimn. Câmpulung Moldovenesc, jud.Suceava, Prof.Niga Alina
14 Crista Alina 11 Mențiune Șc. Gimn. Birchiș, jud. Arad

Prof.Florescu Domnica

15 Ordace Nicolae Ștefan 11 Mențiune Șc. Gimn. Birchiș, jud. Arad

Prof.Florescu Domnica

16 Bargauan Cosmina 11 Mențiune Șc. Gimn. Mărgirești, jud Bacău

Prof. Chira Nicolae

17 Bejan Georgiana Ștefana 11 Mențiune Șc. Gimn. Mărgirești, jud Bacău

Prof. Chira Nicolae

18 Sînmihăilean Delia 11 Mențiune Specială Șc. Gimn. Așchileul Mare, jud. Cluj

Prof.Manolescu Raluca

19 Trif Tania Mara 12 Premiul

II

Lic.Onisifor Ghibu, Oradea, jud. Bihor, Prof. Laslău Diana
20 Chima Ana Veronica 12 Premiul

III

Lic.Gheorghe Surdu loc. Brezoi, jud. Vâlcea, Prof. Jianu Cătălina
21 Berceanu Alexia 12 Mențiune Șc. Gimn. Nr. 10 Giurgiu, jud. Giurgiu, Prof.Cernat Mihaela
22 Simon Ilinca 12 Mențiune Specială Șc.Gimn.T.Vladimirescu Tg.Mureș

Prof .îndr.Moldovan Maria Lavinia

23 Oprinca Andreea 12 Premiul

I

Clubul Copiilor Medgidia, jud. Constanța, Prof.Luciu Marilena
24 Blăjenel Elena Steluța 12 Premiul

III

Palatul Copiilor Slobozia, jud. Ialomița, Prof.Polizu Daniela
25 Buzatu Martin Julian 12 Mențiune Specială Șc.Gimn. Macea, jud.Arad,

Prof. Pantea Viorica

26 Costea Jordi 12 Mențiune Specială Șc.Gimn. Macea, jud.Arad,

Prof. Pantea Viorica

27 Tonța Paul Cristian 12 Premiul

I

Șc.Gimn. Macea, jud.Arad,

Prof. Pantea Viorica

28 Buș Daniel 12 Mențiune Șc.Gimn.Măguri-Răcătău, jud. Cluj

Prof.Crișan Marioara

29 Lup Teodor 12 Premiul

I

Lic.Tehn.Ștefan Hell, Sântana, jud. Arad,
30 Muntean Alesia 12 Mențiune Specială Șc.Gimn. Oravița, jud. Caraș-Severin

Prof.Tămășan Adelita

31 Frătilescu Amalia 12 Mențiune Specială Șc.Gimn. Oravița, jud. Caraș-Severin

Prof.Tămășan Adelita

32 Stroca Ioana 12 Premiul

III

Șc.Gimn. Oravița, jud. Caraș-Severin

Prof.Tămășan Adelita

33 Gavrilei Timeea Maria 12 Mențiune Specială Șc. Gimn. Câmpulung Moldovenesc, jud.Suceava, Prof.Niga Alina
34 Matiș Felician 12 Mențiune Specială Șc. Gimn. Muntele Rece, jud Cluj,

Prof.Neag Ancuța

     35 Stan Ana 12 Premiul

Special

Palatul Copiilor Pitești, jud. Argeș,

Prof .coord.Simona Marineață

36 Stroie Sara 12 Premiul

II

Palatul Copiilor Pitești, jud. Argeș,

Prof .coord.Simona Marineață

37 Negrici Andrei 13 Mențiune Clubul Copiilor Medgidia, jud. Constanța, Prof.Luciu Marilena
38 Bănete Tudor 13 Premiul

III

Șc. Gimn. Andrei Șaguna, Turda, jud Cluj
39 Nisoi Veronica 13 Premiul

III

Șc. Gimn. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, Prof.Nistor Oltea
40 Clipea Alexia 13 Mențiune Specială Șc.Gimn. Macea, jud.Arad,    

Prof.Mang Mirela Ioana

41 Pîncotan Jessica 13 Premiul

Special

Șc.Gimn. Macea, jud.Arad,    

Prof.Mang Mirela Ioana

42 Buș Rebeca 13 Mențiune Șc.Gimn.Măguri-Răcătău, jud. Cluj

Prof.Crișan Marioara

43 Stanciu Izabela Voichița 13 Mențiune Specială Șc. Gimn. Sascut, jud. Bacău,

Prof.Stanciu Carmen

44 Crișan Laurențiu Andrei 13 Mențiune Specială Șc. Gimn. Socodor, jud.Arad,

Prof.Crișan Ramona

45 Mihăicuța Paul 13 Premiul

II

Șc. Gimn. Socodor, jud.Arad,

Prof.Crișan Ramona

46 Maleș Ruxandra Ilinca 13 Mențiune Specială Șc. Gimn. Câmpulung Moldovenesc, jud.Suceava, Prof.Niga Alina
47 Macovei Irina 13 Mențiune Șc. Gimn. Câmpulung Moldovenesc, jud.Suceava, Prof.Niga Alina
48 Mărineață Dimitrie 13 Premiul

II

Palatul Copiilor Pitești, jud. Argeș,

Prof .coord.Simona Marineață

49 Dodea Ramona 13 Mențiune Șc. Gimn. Muntele Rece, jud Cluj,

Prof.Neag Ancuța

50 Reghiș Roxana 13 Mențiune Șc. Gimn.Drauț, jud Arad,

Prof.Butariu Liliana

51 Rosus Nicoleta 13 Premiul

III

Șc. Gimn.Drauț, jud Arad,

Prof.Butariu Liliana

52 Preda Narcisa 14 Premiul

I

Clubul Copiilor Medgidia, jud. Constanța, Prof.Luciu Marilena
53 Ionel Cristina 14 Premiul

I

Lic. Teoretic Fetești, jud Călărași,

Prof.Georgeta Vasile

54 Crișan Alex Florin 14 Premiul

III

Șc.Gimn. Tîrnova, Jud. Arad,

Prof. Gligor Maria

55 Crișan Larian Nelu 14 Premiul

III

Șc.Gimn. Tîrnova, Jud. Arad,

Prof. Gligor Maria

56 Otlăcan Andrada 14 Premiul

II

Șc.Gimn. Macea, jud.Arad,    

Prof.Mang Mirela Ioana

57 Buș Margareta 14 Mențiune Șc.Gimn.Măguri-Răcătău, jud. Cluj

Prof.Crișan Marioara

58 Tcaciuc Sara 14 Premiul

III

Lic. Teoretic Filadelfia Suceava, jud. Suceava, Prof.Telescu Adina
59 Palcu Iunona 14 Mențiune Șc. Gimn. Socodor, jud.Arad,

Prof.Crișan Ramona

60 Ciubotariu Silvia Ștefana 14 Mențiune Șc.Gimn. Macea, jud.Arad,    

Prof.Mang Mirela Ioana

61 Mocanu Emanuel 14 Mențiune Șc. Gimn. Mărgirești, jud Bacău

Prof. Chira Nicolae

62 Caraneant Andrada 14 Premiul

I

Șc. Gimn.Felnac, jud. Arad,

Prof.Deta Liana Monia

63 Șerbana Damaris 15 Premiul

I

Lic. Teoretic Filadelfia Suceava, jud. Suceava, Prof.Telescu Adina
64 Iuga Elisabeta 15 Mențiune Specială Colegiul Naț.Dr.Ioan Meșota, Brașov

Jud.Brașov, Prof.Csiki Ana Maria

65 Rujoiu Maria 15 Premiul

III

Colegiul Naț.Dr.Ioan Meșota, Brașov

Jud.Brașov, Prof.Csiki Ana Maria

66 Szanto Ella 15 Mențiune Specială Colegiul Naț.Mihai Eminescu,

Baia Mare, Prof.Popan Mihaela

67 Bobe Sorina 16 Premiul

II

Clubul Copiilor Medgidia, jud. Constanța, Prof.Luciu Marilena
68 Câmpan Diana 16 Premiul

III

Colegiul Naț.Mihai Eminescu,

Baia Mare, Prof.Mureșan Codruța

69 Mărgărit Daniel 16 Mențiune Specială Palatul Copiilor Slobozia, jud. Ialomița, Prof.Polizu Daniela
70 Zvenka Florin 16 Premiul

Special

Seminarul Teologic Liceal Baia Mare, Prof. Tămaș Iulia
71 Mureșan Alexandru 16 Premiul

II

Seminarul Teologic Liceal Baia Mare, Prof. Tămaș Iulia
72 Vlad Ioan 16 Mențiune

Specială

Seminarul Teologic Liceal Baia Mare, Prof. Tămaș Iulia
73 Pop Gabriel 16 Premiul

III

Seminarul Teologic Liceal Baia Mare, Prof. Tămaș Iulia
74 Lionte Petru 16 Premiul

Special

Lic. Teoretic Filadelfia Suceava, jud. Suceava, Prof.Telescu Adina
75 Agache Iuliana Adelina 16 Premiul

Special

Lic. Tehn. J.M.Elias Sascut, jud. Bacău, Prof. Dascălu Aurelia
76 Teulea Teodor 16 Premiul

III

Colegiul Naț.Dr.Ioan Meșota, Brașov

Jud.Brașov, Prof.Csiki Ana Maria

77 Macovei Raluca 16 Premiul

Special

Colegiul Naț. Unirea Tg.Mureș, jud. Mureș, Prof.Pop Consuela
78 Popa Andrea Alexandra 16 Mențiune

Specială

Palatul Copiilor Pitești, jud. Argeș,

Prof .coord.Simona Marineață

79 Dinu Adelina Cozmina 16 Mențiune

Specială

Colegiul Naț. Mihai Eminescu Bacău, jud. Bacău, Prof.Cernat Loredana
80 Turcu Ionuț Tudor 16 Premiul

Special

Lic. Teoretic Pavel Dan, Cîmpia Turzii, jud. Cluj, Prof. Turcu Ana
81 Simion Elena 16 Mențiune Colegiul Tehn.Ghe Asachi, Onești, jud. BC, Prof.Kelemen Pal Gabriela
82 Iacob Iulia         17 Premiul

I

Lic. Teoretic Mihai Eminescu,

 Cluj Napoca, Prof. Sabău Viorelia

83            Trif Tudor Alexandru 17 Premiul

I

Liceul Teoretic E. Gojdu, Oradea,

Jud. Bihor, Prof.Pușcașiu Dana

84 Olaru Elena 17 Premiul

Special

Clubul Copiilor Medgidia, jud. Constanța, Prof.Luciu Marilena
85 Mițan Elena 17 Premiul

I

Lic. Tehn. Tomșa Vodă, Solca, jud. Suceava, Prof.Bălan Mirela
86 Țifrea Georgiana Iuliana 17 Premiul

III

Col. Naț. Tîrgu Ocna, jud. Bacău,

Prof.Dumunti Loredana Mihaela

87 Butari Sergiu Cătălin 18 Mențiune

Specială

Col. Naț. Mihai Viteazu, Ineu, jud. Arad, Prof.Rechtenwald Lavinia
88 Rus M Karina 18 Premiul

Special

Palatul Copiilor Arad, jud Arad,

Prof, Codrean Manuela

89 Șchiopu Alexandra 18 Premiul

II

Lic. Teoretic Oravița, jud. Caraș-Severin, Prof. Ogrin Maria
90 Szilagyi Paula Cristina 18 Mențiune Col. Naț. Mihai Eminescu, Baia Mare, jud. MM, Prof. Popan Mihaela
91 Petruș Mădălina 18 Premiul

III

Col. Naț. Mihai Eminescu, Baia Mare, jud. MM, Prof. Popan Mihaela


PREMIANȚII CONCURSULUI  NAȚIONAL DE CREAȚIE ARTISTICĂ

,,ZÂMBET DE COPIL ÎN ZBOR DE FLUTURI”,

EDIȚIA A II-A, 2018- CONCURS DESTINAT COPIILOR-  SECȚIUNEA CREAȚIE PLASTICĂ.

Nr.Crt. Nume și prenume

participant

  Vârsta/

      ani

Premiul

obținut

Școala/Instituția  educativă    &

Profesorul coordonator

1 Botezatu Yared-Onisim 3 Mențiune

Specială

Grăd.Samariteanul Agrișu Mare, jud.Arad, Botezatu Elena Rodica
2 Lupea Damaris, Oprea Giulia 4, 3 Mențiune

Specială

Șc.Gimn. Agrișu Mare, jud. Arad, Mathiu Bianca Geanina
3 Negrea Carina 5 Premiul

Special

Grăd.P.N. Târnova, jud.Arad

Crișan Violeta

4 Debonis Elisa 5 Premiul

I

Grăd.P.N. Târnova, jud.Arad

Crișan Violeta

5 Drăgan Adela 5 Premiul

III

Grăd.Prichindelul Isteț, Turda, jud. Cluj ,Ardelean Maria, Mureșan Lidia
6 Oprea Sofia 5 Mențiune

Specială

Grăd.Samariteanul Agrișu Mare, jud.Arad, Alexa Flavia
7 Grozau Ioana 5 Mențiune Grăd.Samariteanul Agrișu Mare, jud.Arad, Alexa Flavia
8 Todor Mihnea 5 Mențiune Grăd. P.N. Chier, jud Arad,

Oancea Simina

9 Jula Raul 5 Mențiune Grăd. P.N. Chier, jud Arad,

Oancea Simina

10 Haneș Robert 5 Mențiune

Specială

Grăd. P.N. Chier, jud Arad,

Oancea Simina

11 Borza Rebeca 5 Mențiune

Specială

Grăd. P.N. Chier, jud Arad,

Oancea Simina

12 Iovuț Luca 5 Mențiune Grăd. P.N. Chier, jud Arad,

Oancea Simina

13 Popovici Ana Maria Mențiune Grăd. P.N. Stroiești, jud Suceava,

Jurcu Gabriela Elena

14 Csuhai Denisa 5 Mențiune

Specială

Șc.Gimn. Agrișu Mare, jud. Arad,

Andreica Roxana

15 Pusa Tania Maria 6 Mențiune

Specială

Șc.Gimn. Agrișu Mare, jud. Arad,

Andreica Roxana

16 Pristavu Iasmina 6 Mențiune

Specială

Șc.Gimn. Agrișu Mare, jud. Arad,

Andreica Roxana

17 Jidovu Natanael 6 Mențiune

Specială

Grădinița P.N. Arăneag, jud. Arad,

Pingică Lavinia Mariana

18 Bardoși Iulia 6 Mențiune

Specială

Grădinița P.P. Nr. 16, Târgu Mureș, jud Mureș, Matei Ionela Adina
19 Ghincea Roberta 6 Mențiune

Specială

Grădinița P.P. Nr. 16, Târgu Mureș, jud Mureș, Matei Ionela Adina
20 Neagu Andrada Premiul

II

Grăd.P.P. Juntiș, Slobozia, jud. Ialomița, Boraoiu Eugenia
21 Cauni Teodora Mențiune Grăd. P.N. Dud, jud. Arad,

Rațiu Viorica

     22                         Capra Ruben         Mențiune             Grăd. P.N. Dud, jud. Arad,

Rațiu Viorica

23 Cauni Ionela Mențiune Grăd. P.N. Dud, jud. Arad,

Rațiu Viorica

24 Capra Rebeca Mențiune Grăd. P.N. Dud, jud. Arad,

Preda Luciana

25 Cluci Iosif 6 Mențiune

Specială

Lic. Teoretic Filadelfia Suceava, jud. Suceava, Pascaru Denisa
26 Iliescu Anya 6 Premiul

I

Șc. Populară de Arte  Giurgiu, jud Giurgiu, Prof.Cosac Daniela
27 Roșu Vlad 6 Mențiune

Specială

Șc. Populară de Arte  Giurgiu, jud Giurgiu, Prof.Cosac Daniela
28 Palate Ariana 6 Premiul

Special

Palatul Copiilor Bacău, jud. Bacău,

Prof. Olaru Nicoleta

29 Bârsan Iasmina 6 Premiul

III

Șc. Gimnazială Chier, jud Arad,

Mureșan Mihaela

30 Lucaci Elisa Mențiune

Specială

Grădinița P.N. Chier, jud.Arad,

Trif Aurelia

31 Lela Alex Mario 7 Premiul

III

Șc. Gimnazială Tauț, jud. Arad,

 Prof.Lela Paula

32 Butar Rareș 7 Mențiune

Specială

Șc. Gimnazială Chier, jud Arad,

Prof. Butar Gianina

33 Coșovanu Raisa 7 Mențiune

Specială

Lic. Teoretic Filadelfia Suceava, jud. Suceava, Prof.Pascaru Denisa
34 Roman Petru 7 Mențiune Șc, Gimn. Dărămănești, nr. 2, jud. Bacău, prof.Cengher Ionela
    35 Rengle Iasmina 7 Premiul

III

Șc. Gimn. Miron Pompiliu, Ștei, jud. Bihor, Prof.Cret Florina
36 Petrișor Ana Maria 7 Mențiune

Specială

Șc.Primară Arăneag, jud. Arad,

 Prof.Chasciar Denisa Ramoma

37 Stângaciu Andrei Darius 7 Premiul

I

Clubul Copiilor Sighișoara, jud. Mureș, Prof. Fodor Levente
38 Mathiu Briana, Faur Ana Maria, Mica Dorotheea 7-8 Premiul

Special

Șc. Gimnazială Agrișu Mare, jud Arad, Prof.Bulzan Luminița
39 Oprea Alexya Patricia 7 Premiul

Special

Șc. Gimnazială Agrișu Mare, jud Arad, Prof. Pașca Ana
40 Cotișel Mara Elena 7 Mențiune

Specială

Lic. Teoretic Avram Iancu, Cluj Napoca, jud. Cluj
41 Costandache Daria 7 Premiul

II

Palatul Copiilor Bacău, jud. Bacău,

Prof.Olaru Nicoleta

42 Lakatoș Andra Premiul

II

Șc.Gimn.Groșeni, jud Arad,

 Prof. Jurj Mariana

43 Punga –Chirița Iemima Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Aron Cotruș , Arad,

Jud. Arad, Prof.Harduț Cornelia

44 Vulturar Cătălin Premiul

III

Șc.Gimn.Aron Cotruș , Arad,

Jud. Arad, Prof.Veliciu Amelia

45 Punga –Chirița Rebeca Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Aron Cotruș , Arad,

Jud. Arad, Prof.Poleac Ionela

46 Farkas Ianos Mențiune

Specială

Șc.Gimnazială Fiscut, jud. Arad,

Prof. Bara Denisa

47 Rațiu Raisa Rahela 8 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Tîrnova, jud. Arad,

Prof.Grada Violeta Adina

48 Drăgan Alessia 8 Premiul

III

Șc. Gimn. Ioan Opriș, Turda, jud. Cluj, Prof. Mărginean Lenke
49 Anton Carina Mențiune

Specială

Col. Naț. Iosif Vulcan, Oradea, jud. Bihor, Prof.Susan Aurelia
50 Peter Sara Premiul

Special

Col. Naț. Iosif Vulcan, Oradea, jud. Bihor, Prof.Susan Aurelia
    51 Ciobanu Ștefania Premiul

I

Col. Naț. Iosif Vulcan, Oradea, jud. Bihor, Prof.Susan Aurelia
     52                         Mathiu Luca       Mențiune Col. Naț. Iosif Vulcan, Oradea, jud. Bihor, Prof.Susan Aurelia
53 Laslău Denis Gabriel 8 Mențiune

Specială

Șc. Primară Ignești, jud. Arad,

Prof.Laslău Natalia

54 Ioviță Raluca Maria 8 Premiul

III

Șc.Gimn. Dărmănești Nr. 2, jud. Bacău, Prof.Vîlcu Nicoleta
55 Szel Maia Timeea Premiul

Special

Șc. Gimn. Socodor, jud Arad,

Prof.Onișor Delia

56 Alb Sorana Flavia Premiul

I

Șc.Gimn.Groșeni, jud Arad,

 Prof. Jurj Mariana

57 Hanza Roberta Mențiune Șc. Gimn. Socodor, jud Arad,

Prof.Onișor Delia

58 Ionescu Maria Premiul

Special

Palatul Copiilor Ploiești, jud. Prahova, Prof.Șuteu Simona
59 Farcaș Alexandra Georgiana Mențiune

Specială

Palatul Copiilor Ploiești, jud. Prahova, Prof.Șuteu Simona
60 Cismaș Robert Florin Sabrin 8 Mențiune

Specială

Șc. Primară Arăneag, jud. Arad,

 Prof. Chasciar Denisa Ramona

61 Stamatin Yannis Marian 8 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Tîrnova, jud. Arad,

Prof.Grada Violeta Adina

62 Androne Narcisa Premiul

II

Șc.Gimn.Agrișu Mare, jud. Arad,

Prof. Jurj Mariana

63 Bodea Raluca Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Agrișu Mare, jud. Arad,

Prof. Jurj Mariana

64 Vasiu Raluca Premiul

II

Șc.Gimn.Aron Cotruș, Arad, jud. Arad, Prof.Popa Cristina
65 Cîrpaci Florentina 9 Mențiune

Specială

Șc. Gimn.Chier, jud. Arad,

Prof. Butar Gianina

66 Movilă Carolina 9 Mențiune Șc.Gimn. Dărmănești Nr. 2, jud. Bacău, Prof.Vîlcu Nicoleta
67 Bara Luci Samuel 9 Mențiune

Specială

Șc.Primară Dud, jud. Arad,

prof. Rău Monica Crina

68 Crișan Andreea 9 Mențiune Șc.Primară Dud, jud. Arad,

prof. Rău Monica Crina

69 Vătui Răzvan Premiul

II

Șc.Gimn. Coșereni, jud. Ialomița,

Prof.Bîncă Liliana

70 Dimache David Mențiune

Specială

Șc.Gimn. Coșereni, jud. Ialomița,

Prof.Bîncă Liliana

71 Dobre Georgiana Mențiune Șc.Gimn. Coșereni, jud. Ialomița,

Prof.Bîncă Liliana

72 Ștefan Sara, Bogdan Caius 9 Mențiune

Specială

Șc. Gimnazială Agrișu Mare, Jud. Arad, prof.Pașca Ana
73 Ștefan Iulia, Androne Salomea 9-12 Premiul

III

Șc. Gimnazială Agrișu Mare, Jud. Arad, prof. Bucilă Doina
74 Kirman Kadircan Mențiune

Specială

Șc. Gimnazială Drauț, Jud. Arad,

Prof. Jurj Mariana

75 Melniciuc Ileana Premiul

III

Șc. Gimnazială Drauț, Jud. Arad,

Prof. Jurj Mariana

76 Bodea Damian 9 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Măguri-Răcătău, jud. Cluj,

Prof. Russu Florina

77 Ruja Ramona Premiul

I

Șc.Gimn. Craiva, jud. Arad,

Prof. Jurj Mariana

78 Gajac Tamara 10 Premiul

Special

Lic.Teoretic Mihai Veliciu, Chișineu Criș, jud Arad, Prof. Gajac Cornelia
79 Badea Ioana 10 Premiul

Special

Palatul Copiilor Slobozia, Jud. Ialomița, Prof.Petrescu Olimpia
80 Miculiț Mario Geani 10 Mențiune

Specială

Șc. Gimn.Chier, jud. Arad,

Prof. Preda Ileana

81 Oprean Arian 10 Mențiune

Specială

Șc.Primară Dud, jud. Arad,

 Prof.Rău Monica Crina

    82                   Gavrilaș Sorana        10        Premiul

I

   L.P.S.Bihorul Oradea, jud Bihor,

Prof.Negru Emilia

83 Bundea Jenifer 10 Premiul

Special

Lic. Teoretic Aurel Lazăr, Oradea, jud. Bihor, Prof. Negru Emilia
84 Bîrsan Alberta 10 Premiul

II

Șc. Gimn.Chier, jud. Arad,

Prof. Muntea Marinela

85 Moroșan Bianca, Bodea Fabian, Onișor Natanael 10 Premiul

Special

Șc. Gimn. Agrișu Mare, jud. Arad,

Prof.Stefan Silvia

86 Sas Anastasia 10 Mențiune

Specială

Lic. Tehn. Vinga, jud Arad,

Prof. Popa Florentina Alina

87 Varvari Andrei 10 Premiul

Special

Lic. Tehn. Ștefan Hell, Sântana, jud. Arad, Prof. Galea Maria
88 Dobre Maria Nicoleta 11 Mențiune

Specială

Lic. Tehn. Vinga, jud Arad,

Prof. Popa Florentina Alina

89 Rădulescu Alexandru 11 Premiul

II

Lic. Tehn. Ștefan Hell, Sântana, jud. Arad, Prof. Morar Cristina
90 Munteanu Ștefania 11 Premiul

III

Șc.Gimn. Coresi, Târgoviște, Jud.

Dâmbovița, Prof.Crăciun Tania

91 Tolan Daiana Alisa 11 Premiul

I

Șc.Gimn.Pavel Covaci, Macea, jud. Arad, Prof. Popa Florentina Alina
92 Nuțoi Rebecca 11 Premiul

III

Lic. Cu Program Sportiv Brașov, jud. Brașov, Prof.Aghiniței Elena
93 Petrescu Andrei 11 Premiul

I

Palatul Copiilor Slobozia, jud. Ialomița, Prof.Petrescu Olimpia
94 Bemchea Bianca Mențiune

Specială

Șc. Gimn.Specială M.Montessori, Bacău, jud. BC, Prof.Margean  Elena
95 Dejeu Maria Daria 11 Mențiune

Specială

Șc. Gimn.Ioan Bob, Cluj Napoca, jud.

Cluj, Prof.Făgărășan Silvia

96 Skork Selma 11 Mențiune

Specială

Șc. Gimn.Ioan Bob, Cluj Napoca, jud.

Cluj, Prof.Făgărășan Silvia

97 Bistran Sarah 11 Premiul

I

Șc. Gimn.Ioan Bob, Cluj Napoca, jud.

Cluj, Prof.Făgărășan Silvia

98 Florescu Adela 11 Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Al.Mocioni, Birchiș, jud. Arad, Prof.Chilibon Roman Natașa
99 Gafincu Alexandru 11 Premiul

Special

Palatul Copiilor Bacău, jud. Bacău,

Prof. Grecea Emma

100 Veres Brigitta 11 Mențiune Șc.Gimn. Miskolcyz Karolz, Mișca, jud. Bihor, prof.Katalin Grigore
101 Ciocîntă Sara 11 Premiul

Special

Col.Tehn.Ener.D. Hurmuzescu, Deva

Jud. Hunedoara,Prof.Nealcoșu Alina

102 Lăcatuș Nona 11 Premiul

III

Șc. Primară Arăneag, jud. Arad,

Prof. Pascu Ioan

103 Moldovanu-Mariș Romina 11 Premiul

II

Șc. Gimn. Sântana, jud. Arad,

Prof. Morar Cristina

104 Bunăiașu Raisa Elena Premiul

III

Șc. Gimn. Traian, Craiova, jud. Dolj,

Prof. Stoian Aida

105 Suciu Adelina 12 Premiul

II

Șc.Gimn.Adam Nicolae, Arad, jud. Arad, Prof. Lucaciu Nicoleta
106 Curac David-Petrică 12 Premiul

         Special

Șc.Gimn. Tîrnova, jud. Arad,

prof. Grada Violeta Adina

107 Banc Lidia Cristina 12 Premiul

II

Șc. Gimn. Sântana, jud. Arad,

Prof. Morar Cristina

108 Matei Iulia Valentina Premiul

Special

Lic. de Arte I. Perlea, Slobozia, Jud. Ialomița, Prof. Simionescu Marinela
109 Kope Larisa 12 Premiul

III

Șc.Gimn.Țipar, jud. Arad,

Prof.Gajac Cornelia

110 Rehtenwald Noemi 12 Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Țipar, jud. Arad,

Prof.Gajac Cornelia

111 Pele Lucia 12 Mențiune Șc.Gimn. nr. 1 Olcea, jud. Bihor, Prof. Filimon Maria
112                  Ardelean Daniel        12         Premiul

III

Șc, Gimn.Adam Nicolae, Arad, jud. Arad, Prof.Lucaciu Nicoleta
113 Chiș Andrada 12 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Socodor, jud. Arad,

Prof. Jida Carmen

114 Brezovan Daiana 12 Mențiune

Specială

Col.Tehn.Ener.D. Hurmuzescu, Deva

Jud. Hunedoara,Prof.Nealcoșu Alina

115 Opret Luis Adrian 12 Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Chier, jud Arad,

Prof. Jurj Mariana

116 Indrieș Antonia 12 Premiul

I

Șc. Gimn. Nr. 11 Oradea, jud. Bihor,

Prof. Peter Claudia

117 Pîncotan Jessica 13 Premiul

II

Șc.Gimn.Pavel Covaci, Macea, jud. Arad, Prof.Popa Florentina Alina
118 Slavita Oana 13 Mențiune

Specială

Lic. Tehn. Ștefan Hell, Sântana, jud. Arad, Prof. Morar Cristina
119 Târziman Dănuț 13 Premiul

I

Lic. The. Spec.Ptr. Deficienți de Auz, Cluj Napoca, prof.Nagy Eniko
120 Rostaș Crina 13 Premiul

Special

Lic.Special Ptr. Deficienți de Vedere,

Cluj Napoca, prof. Colcer Dana

121 Rodriquez Jaqelina 13 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Țipar, jud. Arad,

Prof. Gajac Cornelia

122 Cremene Antonia Ștefana 13 Premiul

Special

Șc. Gimn.Lisaura, com Ipotești, jud. Suceava
123 Bodea Anda 13 Premiul

I

Șc.Gimn.Ioan Bob, Cluj Napoca, jud. Cluj, Prof.Făgărășan Silvia
124 Semian Petrică 13 Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Căpălnaș, jud. Arad,

Chilibon Roman Natașa

125 Torcsa Viktoria 13 Mențiune Șc. Gimn.D. Cantemir, Oradea, jud. Bihor, Prof. Katalin Grigore
126 Roman Lorena 13 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Iratoșu, jud. Arad,

Prof.Turcean Bianca Oana

127 Radu David 13 Mențiune Șc. Gimn. Iratoșu, jud. Arad,

Prof.Turcean Bianca Oana

128 Halic Evelin 13 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Iratoșu, jud. Arad,

Prof.Turcean Bianca Oana

129 Covaci Andrei-Ioan 13 Mențiune

Specială

Șc.Gimn.Mișca/Vânători, jud. Arad,

Prof. Buciușcanu Dana Rebeca

130 Turcu Nicolae Claudiu 13 Mențiune

Specială

Lic. Ghe.Surdu, Brezoi, jud. Vâlcea, Prof. Jianu Cătălina
131 Ursu Vlad 13 Premiul

Special

Clubul Copiilor Sighișoara, jud. Mureș, Prof.Fodor Levente
132 Onișor Alexandra,Tica Ariana 13 Premiul

II

Șc.Gimn. Agrișu Mare, jud. Arad,

Prof. Bisorca Elena

133 Stefan Miriam, Androne Larisa 13 Premiul

II

Șc.Gimn. Agrișu Mare, jud. Arad,

Prof. Bisorca Elena

134 Chechedi Tudor Mihai 13 Premiul

Special

Șc.Gimn. Măguri –Răcătău, jud. Cluj,

Prof. Crișan Marioara

135 Hristea Vidrean Larisa 13 Mențiune

Specială

Șc.Gimn. Măguri –Răcătău, jud. Cluj,

Prof. Rusu Florina

136 Vidrean Tamara 14 Premiul

Special

Șc.Gimn. Măguri –Răcătău, jud. Cluj,

Prof. Crișan Marioara

137 Gabor Patricia 14 Premiul

I

L.N.N.Jiga, Tinca, jud. Bihor,

Prof. Madiar Ana-Maria

138 Ilișoiu Rebeca 14 Mențiune

Specială

Lic.Tehn.N.Moroșan, Pîrteștii de Jos, jud. Suceava, prof.Chibac Eudochia
139 Ciornei Felicia Ionela 14 Mențiune

Specială

Lic.Tehn.N.Moroșan, Pîrteștii de Jos, jud. Suceava, prof.Chibac Eudochia
140 Cseros Csilla 14 Premiul

Special

Șc. Gimn.D. Cantemir, Oradea, jud. Bihor, Prof. Katalin Grigore
141 Zeffer Syilvia 14 Premiul

I

Șc. Gimn.D. Cantemir, Oradea, jud. Bihor, Prof. Katalin Grigore
142                Fazekas Andreea         14        Mențiune

Specială

Șc. Gimn.Miskolcyz Karolz, Mișca, jud. Bihor, Prof. Katalin Grigore
143 Sfrijan Penciu Ilinca 14 Premiul

II

Clubul Copiilor Sighișoara, jud. Mureș, prof.Fodor Levente
144 Bordea Iuliana 14 Mențiune

Specială

Șc. Gimn. Măguri-Răcătău, jud Cluj,

Prof.Neag Ancuța

145 Marinău Diana 14 Premiul

Special

Col. Naț.I.Vulcan, Oradea, jud. Bihor,

Prof. Peter Claudia

146 Muzsi David Vasile 15 Premiul

II

Lic. The. Spec.Ptr. Deficienți de Auz, Cluj Napoca, prof.Petruța R Emilia
147 Imre Szende 15 Mențiune Lic.cu Program Sportiv Brașov, jud. Brașov, prof.Aghiniței Elena
148 Godri Ioana Georgiana 15 Premiul

Special

Col. Naț.Dr. I.Meșotă, Brașov,

jud.Brașov, Prof.Csiki Ana-Maria

149 Glodeanu Irene Adeline 15 Premiul

II

Col. Naț.Dr. I.Meșotă, Brașov,

jud.Brașov, Prof.Csiki Ana-Maria

150 Cenan Lorena 15 Premiul

II

Șc.Gimn.Ioan Bob, Cluj Napoca, jud. Cluj, Prof.Făgărășan Silvia
151 Ghilea Alecsia 15 Premiul

Special

Șc.Gimn.Ioan Bob, Cluj Napoca, jud. Cluj, Prof.Făgărășan Silvia
152 Onu Maria 16 Premiul

III

Col. Naț.Dr. I.Meșotă, Brașov,

jud.Brașov, Prof.Csiki Ana-Maria

153 Rus Irina Alexandra 16 Premiul

III

Lic. T. Onisifor Ghibu, Cluj Napoca, jud. Cluj, prof.Brândușan Maria
154 Petru Lionte 16 Premiul

II

Lic. T.Filadelfia, Suceava, jud. Suceava, prof. Jaucă Dan
155 Solcan Alexandra Maria 17 Premiul

III

Lic.Tehn.N.Moroșan,Pârteștii de Jos, jud. Suceava, pr.Călinescu Eleonora
156 Câlb Cătălin Cristian 18 Premiul

I

Lic. Tehn. Ștefan Hell, Sântana, jud. Arad, Prof. Morar Cristina
157 Pitulice Mădălina 18 Premiul

Special *

Șc Populară de Arte Giurgiu, jud. Giurgiu, prof.Cosac Daniela
158 Ghilea Iosana Mențiune

Specială

Clubul Copiilor Sântana, jud. Arad,

 Prof.Blându Diana

159 Todoși Mihaela Premiul

II

Lic.Teh.N.Moroșan, Pârteștii de Jos, jud. Suceava, pr.Călinescu Eleonora

Notă:

Participanții la concurs, care nu au participat la Festivitatea de premiere din data de 25 05 2018, vor primi          (prin Poștă sau curierat) diplomele de participare, premiile, iar cadrele educative coordonatoare vor primi        Adeverința necesară dosarului personal.Expedierea se va face în perioada 11-15 06 2018.

În următoarele zile vom prezenta o statistică a Concursului.

Manager proiect,   Constantin Popuța.

 ,,Zâmbet de copil în zbor de fluturi”

Asociația Culturală ,,Cartea, izvor de cultură”, în parteneriat cu  Primăria și Consiliul Local a comunei Târnova, Școala Gimnazială Târnova din județul Arad, organizează, în perioada 01 03 2018 – 30 06 2018, Concursul Național de Creație Artistică    ,,Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, concurs destinat copiilor.

 Proiectul Concurs Național de Creație Artistică, „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, se va desfășura după următorul calendar al activităților:

 1. 01 02 2018-28 02 2018 – Perioada de Implementare a proiectului, echipa de implementare a proiectului va realiza următoarele activități:
 • Fișa postului fiecărui membru implicat în proiect,
 • Regulamentul de bază al concursului,
 • Lista Membrilor Juriului,
 • Schițele materialelor pentru promovarea concursului, invitațiile de participare,etc.
 • va stabili Premiile și Diplomele acordate participanților la concurs (concurenți, parteneri, sponsori, invitați)
 • va implementa și promova Anunțul însoțit de Regulamentul Concursului Național de Creație Artistică, „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, prin intermediul internetului, prin media scrisă și vocală, prin poștă-curierat, către instituțiile educaționale și culturale din țară (Inspectorate județene școlare, Cluburi și Palate ale copiilor, Școli de artă, etc.)
 1. 01 03 2018-14 05 2018 – Perioada de trimitere a lucrărilor, concurenții vor expedia creațiile artistice după cum urmează;
 1.     15 05 2018-19 05 2018 – Perioada jurizării lucrărilor literare și plastice;
 • stabilirea câștigătorilor,
 • stabilirea premiilor pe categorii de creație, respectiv, de vârstă;

Premiile constau în:Diplomă, Carte, Lucrare plastică, Publicare în Revista dedicată concursului, Publicare de carte-Antologia Concursului, Organizare de expoziții și prezentări de carte în cadrul activităților asociației, Organizare de tabere de creație cu tematici definite, etc.

 1. 20 05 2018-24 05 2018 – Perioada anunțării câștigătorilor concursului și lansarea Invitațiilor de participare la Festivitatea de premiere; prin e-mail sau telefonic.
 1. 25 05 2018 – Festivitatea de premiere a Concursului Național de Creație Artistică, „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018;

           Festivitatea de premiere va conține:

 • Expoziția lucrărilor participante la concurs, atât literare cât și plastice, în incinta unei săli de  festivități, pusă la dispoziție de Școala Gimnazială Tărnova.
 • Prezentare de carte a membrilor Asociației, a membrilor juriului, a invitaților.
 • Momente lirice dedicate Centenarului George Coșbuc, momente susținute de elevii Școlii Gimnaziale Târnova.
 • Momente folclorice, cântec popular din Țara Zarandului, interpretat de copiii și artiștii populari din zona străjuită de Vârful Highiș.
 • Prezentarea Editurii Partenere.
 • Prezentarea Partenerilor și a Sponsorilor proiectului.
 • Prezentarea premianților și înmânarea diplomelor și a premiilor câștigătorilor desemnați.
 • Înmânarea diplomelor partenerilor și sponsorilor.
 • Realizarea de fotografie și film cu Festivitatea de premiere.
 • Participanții la Festivitatea de premiere vor avea prilejul să viziteze câteva obiective turistice de pe raza comunei Târnova, gazda noastră;Muzeul Satului și Biserica satului Dud, Biserica satului Agrișu Mare.
 • Impresii, dezbateri pe marginea Concursului Național de Creație Artistică, „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018 vor încheia Festivitatea de premiere în mirificul loc din Valea Arinilor, Arăneag, nr. 375, locul unde Asociația culturală „Cartea, izvor de cultură” și-a găsit sălășluirea.
 1. 26 05 2018-30 06 2018 –Prezentarea de ansamblu a desfășurării Concursului Național de Creație Artistică, „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018,  pe suport electronic și pe suport de hârtie;
 • În această perioadă se vor expedia Diplome de participare tuturor participanților care nu au obținut premii.
 • Se vor expedia diplomele și premiile câștigătorilor care nu au participat la Festivitatea de premiere
 • Expedierea de scrisori de mulțumire, diplome, cărți, reviste invitaților, partenerilor și sponsorilor implicați.
 • Mediatizarea prin intermediul internetului, media scris și audio a concursului, respectiv,     a Festivității de premiere.
 • Editarea unei Reviste dedicată Concursului, câștigătorilor, însoțiți de lucrările premiate.
 • Editarea unei cărți-Antologia Concursului,  dedicată premianților Concursului, la una din editurile de marcă, participantă la toate târgurile de carte din țară.
 • Realizarea unui Film cu tema Concursului Național de Creație Artistică, „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, ediția a II-a, 2018, care va fi promovat prin internet, pe site-urile Asociației, pe Youtube,Google, WordPress, Facebook, etc.

Asociația Culturală ,,Cartea, izvor de cultură”,                                                                                                             Președinte, Constantin Popuța

REGULAMENTUL CONCURSULUI  NAȚIONAL DE CREAȚIE ARTISTICĂ

        ,,ZÂMBET  DE COPIL ÎN ZBOR DE FLUTURI” ediția a II-a,   2018.

Concursul Național de Creație Artistică,,Zâmbet de copil în zbor de fluturi”,

      ediția a II-a, 2018, se va desfășura în perioada:01 03 2018 – 30 06 2018.

Concursul este structurat pe două secțiuni: literară și plastică, corespunzător următoarelor categorii de vârstă:

 • -6 ani           -creație literară și creație plastică
 • 7- 10 ani           -creație literară și creație plastică
 • 11-14 ani          -creație literară și creație plastică
 • 15-18 ani          -creație literară și creație plastică

 

I.În categoria creațiilor literare pot fi înscrise lucrări aparținând  celor trei  genuri literare: liric, epic și dramatic;

 • Poezie(Odă, Imn, Elegie, Meditație, Pastel, Satiră, Haiku, Doină, Cântec…)
 • Proză(Nuvelă, Schiță, Roman(fragment), Basm, Legendă…)
 • Eseu
 • Piesă de teatru scurt

Lucrările literare, redactate cu diacritice, în format Times New Roman, la 1,5 rânduri și corp de litere 12, o singură lucrare pe maxim trei pagini tip A4, de fiecare concurent, vor fi transmise  în perioada 01 03 2018 – 14 05 2018  online, pe adresa de e-mail : stelu_p@yahoo.comconstantin.poputa@carteaizvordecultura.ro

 

Nu se acceptă lucrări realizate prin Copy Paste, iar dacă se folosește o sursă de inspirație, aceasta trebuie notificată.

 1.     În categoria creațiilor plastice( desen, grafică, pictură, realizate prin orice gen de tehnici pe  format A4) se va trimite o singură lucrare de participant.

În categoria creațiilor plastice pot fi înscrise:

 

 • Desene
 • Grafică
 • Picturi pe  carton, pânză, sticlă, lemn…
 • Sculptură miniaturală
 • Lucru manual popular
 • Colaje
 • Origami
 • Fotografie alb negru, color

 

    2.   Nu se acceptă reproduceri ale unor imagini  listate de pe internet.

Lucrările vor fi expediate în perioada 01 03 2018 – 12 05 2018, prin Poștă, Curierat sau personal, pe adresa:Școala Gimnazială Târnova, Localitatea Târnova, nr.492, cod poștal 317360, județul Arad, telefon:0257 370113,               e-mail:scoalatarnova@yahoo.com,  cu mențiunea: CONCURS NAȚIONAL ,,ZÂMBET  DE COPIL ÎN ZBOR DE FLUTURI” 2018.

Toate lucrările trebuie să poarte un titlu.

Toate lucrările vor conține obligatoriu următoarele date:

 • Nume și prenume participant
 • Adresa de domiciliu
 • Telefon
 • Adresa de e-mail
 • Vârsta,
 • Unitatea de învățământ, clasa/grupa, Profesor, Educator…

Aceste date vor fi evidențiate  pe verso, la lucrările plastice, în colțul dreapta jos, sau prin eticheta atașată lucrării. La lucrările literare se vor menționa la finalul  lucrării în colțul dreapta jos, nu separat de acestea. Se va preciza secțiunea și categoria la care se înscriu lucrările.Cadrele didactice care înscriu mai mulți copii în concurs sunt rugate să înainteze și un tabel nominal centralizator.

 

Fiecare lucrare va conține : Acordul dreptului de publicare și expunere.

Lucrările înscrise la Concurs nu se vor restitui participanților, ele intrând în Patrimoniul Cultural al Asociației ,,Cartea, izvor de cultură”, urmând să facă parte din viitoarele proiecte ale Asociației.

Lucrările care nu vor respecta toate cerințele regulamentului , nu vor fi înscrise în concurs.

La jurizarea lucrărilor se va ține cont de: originalitatea, mesajul, complexitatea, talentul, impresia artistică. Jurizarea va avea loc în perioada:15.05.2018-19.05.2018, iar câștigătorii  desemnați vor fi recompensați cu: diplome, cărți, lucrări plastice, publicare în reviste și cărți, organizarea de expoziții și prezentări de carte,  în cadrul proiectelor Asociației.

Atribuirea premiilor va avea loc într-un cadru festiv în data de  25 mai 2018 ora 1200 la Școala Gimnazială Târnova.

Informații suplimentare pe e-mail: stelu_p@yahoo.com,  telefon:0740 641 516, 0741 700 096.

 

Echipa Proiectului, condusă de Managerul de Proiect, Constantin Popuța( STelu Pop),

vă urează: MULT SUCCES!

Noi susținem și promovăm cultura!

 

 

          Parteneri &Sponsori

1.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL TÎRNOVA, JUD.ARAD;

Tîrnova, str.Principală, nr.734, tel/fax:0257 370 101, e-mail:contact@tirnova.ro

 

2.ȘCOALA GIMNAZIALĂ TÎRNOVA, JUD. ARAD;                                                                                                          Tîrnova, nr.492, tel/fax:0257 370 113, e-mail:scoalatarnova@yahoo.com

 

3.CONSILIUL JUDEȚEAN ARAD                                                                                                                                                 Arad, str.Corneliu Coposu, nr.22, tel: 0357 731 100, fax: 0357 731 280, e-mail:consiliu@cjarad.ro

 

4.CENTRUL CULTURAL JUDEȚEAN ARAD     

 Arad, str:George Barițiu, nr. 16, tel: 0357 405 386, e-mail:centrulculturalarad@ccja.ro

 

5.S.C. SUPEREX S.R.L. ARAD

Arad , str. Blajului, nr.2, ap. 2c, Jud. Arad, tel: 0257 259 699

 

6.S.C. NAJLEPSI ELECTRIC S.R.L. ARAD;    

Arad,  România, str.Câmpul Liniștii, Parc Industrial UTA, Hala 81 , tel:0743 508 492, 0743 044 041,                               e-mail: ladislav.gatas@najlepsielectric.com

 

7.EDITURA EIKON BUCUREȘTI;

Director editură, d-l Valentin Ajder, tel: : 0728084802, e-mail:valentin.ajder@gmail.com

S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L.;Contact : Str. Smochinului nr. 8, sector 1, București, România

Redacţia: tel: 021 348 14 74 , mobil: 0728084802, 0733131145,e-mail: contact@edituraeikon.ro

Distribution: tel./fax: +4021 348 14 74, mobile: +40733131145, e-mail: difuzare@edituraeikon.ro

 

8.S.C. HTI INTERNATIONAL ROMÂNIA S.R.L. BRAȘOV;

Sediu Brașov: B-dul Muncii, nr. 22 A, etaj 1, cladirea BCR, cartier Racadau, Brasov, 500281,Tel: +40 368 440 745,  Fax: + 40 368 440 746

Punct de lucru Cluj: Str.Libertatii nr 7-15, Apahida,jud. Cluj, Tel: +40 0264 232 797 , Fax: +40 0264 232 797, e-mail:nicolae.pacurar@hti-romania.ro, mobil:0754 087 388, 0746 297 022 ,

www.hti-romania.ro

 

 9. S.C. WILO TRANS S.R.L. CLUJ NAPOCA                                                                                                                                                   Cluj-Napoca, Str. Steluței,  nr. 6, Tel: 40-264-43.53.45, Fax: 40-264-43.62.53,  e-mail:office@wilotrans.ro , www.wilotrans.ro

 

10.S.C.VIAMSO S.R.L. CÂMPIA TURZII                                           

Câmpia Turzii, str.1Decembrie 1918, nr.51,  e-mail:viamsosrl@yahoo.com,   tel:0744 755 295

 

11.S.C.  I&C  TRANSILVANIA CONSTRUCȚII S.R.L.  &  S.C. TRANSILVANIA IMPACT IMPORT EXPORT S.R.L.                    Turda, str.Mihai Viteazu, nr.45, jud. ClujTel: (0264) 312 455, Fax: (0264) 317 911, e-mail: office@transilvaniaimpact.ro

 

12.S.C. CENTER POINT EXIM S.R.L. TURDA                                                   

Turda, str. Aviatorilor, nr 10/A  .

Punct de lucru: Turda, str. 22 Decembrie 1989, nr.64 tel/fax:0264 316 639,  0744 585 867, e-mail: centerpointmm@yahoo.com